Passa al contingut principal

RESPONSABILITAT CIVIL


Cada dia són més les persones que passegen per camps i boscos, essent necessària i obligatòria una bona senyalització dels nostres assentaments. 

Tot i això sempre existirà el risc que un excursionista poc destre o mal informat s’acosti excessivament als nostres ruscs, posant en perill la seva integritat física.

Cal tenir present que davant d’un accident, la nostra responsabilitat passarà per davant de qualsevol negligència. És per això que cal disposar d’una bona assegurança de responsabilitat civil, i d’aquesta forma dormir tranquils.

Existeixen assegurances que protegeixen davant dels furts i incendis forestals, però en aquest cas, l’obligatorietat no és implícita.

Sigui com sigui cal fer les coses ben fetes i des del Col·lectiu Abellaires us volem animar a protegir-vos de possibles incidents, i contractar una assegurança. Recorda que per fer-ho, les teves arnes cal que siguin oficials, o sigui que disposin d’una llibreta ramadera.

Salut i Abelles

Entrades populars d'aquest blog

REFUNDEM L'ASSOCIACIÓ

L'Assoc. Col·lectiu d'Abellaires torna amb energies renovades i amb la ferma voluntat de treballar en el camp divulgatiu i sanitari de l'abella, tot impulsant una apicultura sostenible en un món més ecològic. Logo de l'associació

COMENCEM A CAMINAR

  Avui 1 de juny de 2021 comencem un nou projecte, un nou repte divulgatiu, una nova manera de treballar amb les abelles. Avui refundem una associació amb la ferma voluntat de convertir-la en la casa de tots. Som Abellaires perquè les abelles ens embriaguen i volem compartir la nostra passió. Si teniu abelles us podreu associar i si us agraden les abelles també sereu benvinguts. A casa nostra no es paguen quotes ni demanem una militància excloent. Simplement volem gaudir de les abelles, res mes! Si voleu formar-ne part podeu sol·licitar el formulari d'inscripció tot clicant el següent enllaç: VULL ASSOCIAR-ME

JULIO RIVAS

En Julio Rivas és un dels savis Abellaires que gaudim dins del Col·lectiu... Un pou de ciència i una gran persona. Foto: Esteve Miràngels