Passa al contingut principal

GUIA DE LES BONES PRÀCTIQUES


Els productes de les abelles han de ser tractats com a tresors de la natura, i és per això que cal establir un conjunt de normes i requisits per fomentar-ne la seva qualitat. 

La seguretat alimentària és bàsica per oferir la millor carta de presentació dels nostres productes, apostant decididament per la qualitat vers la quantitat. Sigui com sigui, el nostre producte de proximitat ha de respectar un conjunt de criteris, que queden ben explicats en aquesta guia. 

Accés a la Guia

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REFUNDEM L'ASSOCIACIÓ

L'Assoc. Col·lectiu d'Abellaires torna amb energies renovades i amb la ferma voluntat de treballar en el camp divulgatiu i sanitari de l'abella, tot impulsant una apicultura sostenible en un món més ecològic. Logo de l'associació

COMENCEM A CAMINAR

  Avui 1 de juny de 2021 comencem un nou projecte, un nou repte divulgatiu, una nova manera de treballar amb les abelles. Avui refundem una associació amb la ferma voluntat de convertir-la en la casa de tots. Som Abellaires perquè les abelles ens embriaguen i volem compartir la nostra passió. Si teniu abelles us podreu associar i si us agraden les abelles també sereu benvinguts. A casa nostra no es paguen quotes ni demanem una militància excloent. Simplement volem gaudir de les abelles, res mes! Si voleu formar-ne part podeu sol·licitar el formulari d'inscripció tot clicant el següent enllaç: VULL ASSOCIAR-ME

JULIO RIVAS

En Julio Rivas és un dels savis Abellaires que gaudim dins del Col·lectiu... Un pou de ciència i una gran persona. Foto: Esteve Miràngels